Spirerne - Taekwon-Do for de 4-5 årige

LUKKET FOR TILGANG - VENTELISTE 


Træning tirsdag og torsdag kl. 17:30-17:55

 
Efter 20 års succes og erfaring med 'De små tigere' (tidligere Lopper), holdet for de 7-10 årige, har vi nu et grundlag for at opstarte et hold for de aller mindste. Spirerne træner to gange om ugen tirsdag og torsdag, og hver træning varer i 25 min. Normalt træner ’De små Tigere’ i 55 min, hvilket er tilstrækkeligt for en god indlæring og et godt udbytte af træningen. Med de nye ’Spirer’ har vi halveret træningstiden, så motivation og koncentration holdes op gennem hele træningen.


Samtidig har vi introduceret et helt nyt bælte- og gradueringssystem, der passer til de små menneskers færdigheder. Gradueringerne bliver delt op i trinmål, med nemme prøver, der leder op til selve bælteprøverne. Både trinprøverne og bælteprøverne bliver honoreret med udmærkelser på bælterne og et flot diplom.


Træningen vil bestå af leg, gymnastik, koordination, motorik, selvtillidsøvelser og rigtig Taekwon-Do. Der bliver leget, gået til den, og det er sjovt og lærerigt.


Vores hensigt er først og fremmest, at alle 4-6 årige, der ønsker at træne kampsport, skal kunne være med, have det sjovt og samtidig lære ægte Taekwon-Do.


Instruktører på holdet er Sarah Nakel, der til daglig arbejder som skolelærer og Sabrina Poulsen, der er tidligere eliteudøver og Nordiskmester. Begge er sortbælter og har mange års erfaring med undervisning af børn og unge i Taekwon-Do.

 
Tilmeld først hold, efter prøveperioden og til instruktøren har givet grønt lys! 
 

Bestil 4 gratis og uforpligtende prøvetræninger - læs mere og bestil her

  
 
 
 
Noah, en glad lille spirer, der lige har bestået sin første trinprøve